Daniel

Dyskusje uczestnika Daniel (10)

Dyskusje z odpowiedziami (8) Odpowiedzi Ostatnia czynność
Bogusław "Beniu" BYRSKI

"Zobaczcie sobie drewniane meble w sklepie Belbaazar w Gali. Ja się zakochałem i tak…"

Odpowiedź użytkownika Daniel o godz. Sie. 31, 2008 dla użytkownika Polecane i nie polecane sklepy!

2 Sie. 31, 2008
Odpowiedź od Daniel
Daniel

"Sałatki w wiadrach. Kebaby w taczkach. Taaakie duże, taaakie pyszne."

Odpowiedź użytkownika Daniel o godz. Lip. 9, 2008 dla użytkownika Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy!

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
Daniel

"A Elwira zjadła sama całego kurczaka!!!"

Odpowiedź użytkownika Daniel o godz. Lip. 8, 2008 dla użytkownika Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy!

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
Daniel

"Dziś zaszczycił nas Głodny Królik. Duże porcje pieczonego kurczaka - bez rewelacji a…"

Odpowiedź użytkownika Daniel o godz. Lip. 8, 2008 dla użytkownika Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy!

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
Daniel

"Konradku, a może coś więcej. Mam na myśli twoje doznania smakowe."

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
Daniel

"????"

Odpowiedź użytkownika Daniel o godz. Lip. 4, 2008 dla użytkownika Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy!

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
Daniel

"HABIBI czy jakoś tak na Rynku (za Bramą Krakowską po lewej) . Strzeż się i omijaj z…"

Odpowiedź użytkownika Daniel o godz. Lip. 4, 2008 dla użytkownika Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy!

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
Daniel

"To Złoty Kurczak przy ul. Krótkiej. Ja też tam jadam. A raczej stamtąd. Kurczak rzec…"

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny

Reklamy

Translator

Forum

Bogusław "Beniu" BYRSKI

Dlaczego warto przyjechać do Lublina?

Rozpoczęta przez uczestnika Bogusław "Beniu" BYRSKI o Gru 6.

Daniel

Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy! 26 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Daniel. Ostatnia odpowiedź uczestnika mwolny Kwi 16.

Bogusław "Beniu" BYRSKI

Zespoły z Lublina i nie tylko! Poleć coś do posłuchania! 6 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Bogusław "Beniu" BYRSKI. Ostatnia odpowiedź uczestnika mwolny Kwi 16.

Informacje

Cookee Cookee utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

© 2009   Utworzono przez Cookee w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu