Bogusław "Beniu" BYRSKI

Dyskusje uczestnika Bogusław "Beniu" BYRSKI (28)

Dyskusje z odpowiedziami (22) Odpowiedzi Ostatnia czynność
Bogusław "Beniu" BYRSKI

" Second SouffleZaładował: Klemclem"

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Paź. 29, 2008 dla użytkownika Podziel się ciekawym projektem video

2 Paź. 29, 2008
Odpowiedź od Bogusław "Beniu" BYRSKI
Bogusław "Beniu" BYRSKI

" SecondSouffleZaładował: TERESUAC"

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Paź. 29, 2008 dla użytkownika Podziel się ciekawym projektem video

2 Paź. 29, 2008
Odpowiedź od Bogusław "Beniu" BYRSKI
Bogusław "Beniu" BYRSKI

"W Gramoffonie "Dzieci Gramoffonu" świetnie grają! Ciekawe jaki teraz będzie skład!"

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Wrz. 27, 2008 dla użytkownika Zespoły z Lublina i nie tylko! Poleć coś do posłuchania!

6 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
katarzyna kulczykowska

"Cudnie. Mam taki wiersz w podobnym klimacie. Napisałem dla córki! Idziemy na siku ..."

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Wrz. 20, 2008 dla użytkownika PARADOKS

3 Wrz. 27, 2008
Odpowiedź od katarzyna kulczykowska
Bogusław "Beniu" BYRSKI

"A tu tak przy okazji! Coś piszę! To portal o kulturze w Lublinie!"

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Wrz. 8, 2008 dla użytkownika "A teraz jestem poetą i wiersz sobie napiszę!"

12 Wrz. 10, 2008
Bogusław "Beniu" BYRSKI

"Dzięki! Ja też polecam NACZYNIA!!!"

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Wrz. 7, 2008 dla użytkownika Zespoły z Lublina i nie tylko! Poleć coś do posłuchania!

6 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny
Bogusław "Beniu" BYRSKI

"Aniołowie (autoryzowane przez mojego Boga) Na moim podwórzu Aniołowie biegają jak..."

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Wrz. 6, 2008 dla użytkownika "A teraz jestem poetą i wiersz sobie napiszę!"

12 Wrz. 10, 2008
Bogusław "Beniu" BYRSKI

"Postaram się więc wstawić coś mniej przytłaczającego!"

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Wrz. 6, 2008 dla użytkownika "A teraz jestem poetą i wiersz sobie napiszę!"

12 Wrz. 10, 2008
Bogusław "Beniu" BYRSKI

"Do przyjaciół gówniarzy Witkacy Motto: Kto się za ten wiersz obraża Ten się sam z..."

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Lip. 28, 2008 dla użytkownika Ulubiony tekst piosenki

7 Gru. 30, 2008
Odpowiedź od Patryk Devil
Daniel

"Polecam Pizzerię Casa Mia w Lublinie na ulicy Hryniewieckiego! Bardzo dobre jedzen..."

Odpowiedź użytkownika Bogusław "Beniu" BYRSKI o godz. Lip. 28, 2008 dla użytkownika Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy!

26 Kwi 16
Odpowiedź od mwolny

Reklamy

Translator

Forum

Daniel

Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy! 26 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Daniel. Ostatnia odpowiedź uczestnika mwolny Kwi 16.

Bogusław "Beniu" BYRSKI

Zespoły z Lublina i nie tylko! Poleć coś do posłuchania! 6 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Bogusław "Beniu" BYRSKI. Ostatnia odpowiedź uczestnika mwolny Kwi 16.

Malina Szczepańska

najlepsze miejsce na spędzenie ciekawego wieczoru 10 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Malina Szczepańska. Ostatnia odpowiedź uczestnika Joanna Wójcik Lu 22.

Informacje

Cookee Cookee utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

© 2009   Utworzono przez Cookee w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu