Wiesz gdzie w Lublinie można spędzić ciekawie wieczór? Podziel się swymi doświadczeniami! kina, bary, teatry a może ławka w parku lub ulubiona linia autobusowa

Udostępnij

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Ja to palę w saskim!

Odpowiedz na to

Ja bardzo lubię siedzieć w miejscach gdzie można spotkać ciekawych ludzi. Oni migrują więc ja czasami także!

Odpowiedz na to

gramofon:) i chyba co po niektórzy to potwierdzą.
oraz murek obok andersena, ale to o każdej porze dnia.

Odpowiedz na to

Polecam Lulu!!!
Prawdziwie artystyczne miejsce!

Odpowiedz na to

potwierdzam:)

Odpowiedz na to

Miejsce ogólnie w porządku, ale brak wentylacji jest bardzo uciażliwy...

Odpowiedz na to

Przypuszczam, że istotą ciekawego wieczoru jest nie "gdzie", ale "z kim". Miejsca, które (poza okolicami kocyka i dobrej książki) jestem skłonna polecić, to: wieża Trynitarska (nocne wejście dla większej grupy ludności, miejsce jest fantastyczne), cmentarz na Lipowej (wieczorny spacer po starej części prawosławnej, aha), podwórka Starego Miasta. Oczywiście-również Filharmonia Lubelska.

Odpowiedz na to

Polecam klub Fabryka ( Lubartowska) i Stolarnia (Stefczyka). Spokojne miejsca, miła obsługa, ciekawy wystrój, kanapy oraz, jeśli ktoś ma ochotę, trochę rozrywki: snooker, pool, maszynki, darts...

Odpowiedz na to

Bursaki nie są fajne, ale Stolarnia daję radę...

Odpowiedz na to

ostatnio często bywam w "czterech pokojach", nie wiem czy to jeszcze Rybna, czy już nie, ale gdzieś obok:) Lokal bardzo przyjazny, każdy znajdzie miejsce dla siebie:) I muzyka na życzenie:) Polecam

Odpowiedz na to

Reklamy

Translator

Forum

Daniel

Lublin: Gdzie jemy i się nie trujemy! 26 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Daniel. Ostatnia odpowiedź uczestnika mwolny Kwi 16.

Bogusław "Beniu" BYRSKI

Zespoły z Lublina i nie tylko! Poleć coś do posłuchania! 6 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Bogusław "Beniu" BYRSKI. Ostatnia odpowiedź uczestnika mwolny Kwi 16.

Malina Szczepańska

najlepsze miejsce na spędzenie ciekawego wieczoru 10 odpowiedzi 

Rozpoczęta przez uczestnika Malina Szczepańska. Ostatnia odpowiedź uczestnika Joanna Wójcik Lu 22.

Informacje

Cookee Cookee utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

Utwórz własną sieć społeczną!

© 2009   Utworzono przez Cookee w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu