Wiesz gdzie w Lublinie można spędzić ciekawie wieczór? Podziel się swymi doświadczeniami! kina, bary, teatry a może ławka w parku lub ulubiona linia autobusowa

Udostępnij

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Ja to palę w saskim!

Odpowiedz na to

Ja bardzo lubię siedzieć w miejscach gdzie można spotkać ciekawych ludzi. Oni migrują więc ja czasami także!

Odpowiedz na to

gramofon:) i chyba co po niektórzy to potwierdzą.
oraz murek obok andersena, ale to o każdej porze dnia.

Odpowiedz na to

Polecam Lulu!!!
Prawdziwie artystyczne miejsce!

Odpowiedz na to

potwierdzam:)

Odpowiedz na to

Miejsce ogólnie w porządku, ale brak wentylacji jest bardzo uciażliwy...

Odpowiedz na to

Przypuszczam, że istotą ciekawego wieczoru jest nie "gdzie", ale "z kim". Miejsca, które (poza okolicami kocyka i dobrej książki) jestem skłonna polecić, to: wieża Trynitarska (nocne wejście dla większej grupy ludności, miejsce jest fantastyczne), cmentarz na Lipowej (wieczorny spacer po starej części prawosławnej, aha), podwórka Starego Miasta. Oczywiście-również Filharmonia Lubelska.

Odpowiedz na to

Polecam klub Fabryka ( Lubartowska) i Stolarnia (Stefczyka). Spokojne miejsca, miła obsługa, ciekawy wystrój, kanapy oraz, jeśli ktoś ma ochotę, trochę rozrywki: snooker, pool, maszynki, darts...

Odpowiedz na to

Bursaki nie są fajne, ale Stolarnia daję radę...

Odpowiedz na to

ostatnio często bywam w "czterech pokojach", nie wiem czy to jeszcze Rybna, czy już nie, ale gdzieś obok:) Lokal bardzo przyjazny, każdy znajdzie miejsce dla siebie:) I muzyka na życzenie:) Polecam

Odpowiedz na to

Reklamy

Translator

Informacje

Cookee Cookee utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

Utwórz własną sieć społeczną!

© 2009   Utworzono przez Cookee w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu